Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.02.18

Szüless újjá

Sziasztok!!

Hát igen, újra itt vagyok! Visszatértem!!!

Mielőtt ezt elolvassátok előbb menjetek a ficcire!! De vigyázzatok, nem gyerekjáték, szóval fiatalabbak ne olvassák el, és jó szórakozás!!

www.fanfiction.net/s/4871474/1/Szuless_ujja

 

Szóval:

Sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán elkezdjen a sztorit írni, mert miközben nézem a Slayers legújabb évadát az az érzésem támad, hogy valami történni fog Zellel. Vannak rajongói találgatások, hogy átveszi a novellában Lucke helyét és ő benne lesz Shabranigdo egyik darabja, vagy éppen, hogy Rezo fog lebeköltözni.

Talán azért is vannak ezek a feltételezések, mert az Evolution-R-ben már nincs az az erős A/Z párosítás, és sok a hasonlóság van a mangához. Én ezt nem tudomhatom, mert csak az anime-t néztem mindig is, úgyhogy nem tudom, hogy mi sül ki az egészből.

 

A történet maga eléggé negatív az első ficcimhez képest, de mostanság ilyen hangulatban vagyok. Tudom a karakterek egy kicsit OOC-n viselkednek, de nem tudtam máshogyan megoldani.

Miután Zelgadis meghal elég sok sablonszöveget nyomtam be, ami nagyon emlékeztet egy Z/L történetre (Lina's nightmare rhapsody - Miss L). Ha túl nyálasnak tartjátok, a ti bajotok.

Imar az én karakterem és a nevét, varázslatának első szavát egy német almalédoboz ihlette. Gáz egy kicsit de semmi gond.

Imar ->Imer -> P,remi,um ->belső része fordítva olv.

Astker -> Di,rektsa,ft -> szintén úgy olv

Lefpa -> Apfel

Látjátok? Ilyen könnyű új neveket kitalálni. LOL!!  ^___^

 

Xellost igen, eléggé köcsögnek, érzéketlen fráternek írtam le, miközben a többiekkel beszélget. De azért bármit is gondolunk róla, tényleg csak egy Mazoku, akinek nem hoki-pokizásért él a világon.

Azzal is tisztában vagyok, hogy nagyon leépítettem mindenkit. Depisek, kétségbeesettek, reménytelenek, stb.... Amelia-t is jól elkaptam, tényleg megőltem egy részét szegénynek... bocsi a fanoknak.

Gourry viszont tényleg tudna így viselkedni szerintem, leszámítva talán a feltűnően jó emlékező képességét. Mint egy nagy bátyó, próbálna mindenkit megvigasztalni.

Linát szegényt pedig asszem jó kis bűntudat túrára küldtem ezzel az egésszel. Ha belegondolok tényleg a ő hibája miatt született újjá az új Hellmaster.

Zelgadis, kis kedvencem. Rideg és kegyetlen. Talán a végén egy kicsit túlzásba vittem a leírást, de most már nem érdekel. Azzal a mondattal akartam befejezni, mert tényleg olyan bajjósló és sötét, és ez ami tetszett benne.

 

Ja igen, lehet, hogy folytatom a történetet, mert van egy rész, amit kihagytam az első meggondolásom után, mert az események nem úgy alakultak és csak lelőttem volna a poént, ha valahova beszúrom.

 

 

És végül itt a gondolatmenetem, amit leírtam, mikor tartottam magamnak egy kis Brain Stormingot. Szerintem a dolgok nagyja részét sikerült is megvalósítanom. A folytatásra is vannak már kisebb leírásaim, de azokat még nem teszem fel.

 

-o-o-o-o-

Valahogy vissza kellene idézni a Next utolsó részét és úgy csinálni, hogy pár mondatot kiragadni. Majd valahogy: Zel, mivel már részben ugye démon, LON a világ egyensúlya fenntartása végett megtette őt az új Hellmasternek, de valaminek ki kell majd váltania, pl. a halála, vagy mit tudom én mi. Hogy legyen ebből is valamiféle szerelmi szál azt nem tudom.

Mi legyen a vége? „És most megkezdhetem a terveimet a világ leigázására...” ez így tök sötét meg király lenne csak hogy hogy jutok ide??

Legyen kb 50 évvel vagy try vagy revolution-r után? Legyen Zel egy kicsit jobban depresszív és halhatatlan. Legyen párja? Elég gáz lenne: Lina talán akkor ha ő is mazoku lesz; Xellos meg lépjen az ő szolgálatába, talán csinál egy helyettest Zelasnak; legyen Valgaav valahogy, mondjuk azt soha nem igazán olvastam, meg az amúgy is fura. Filia? na az még cifrább.

Next végén Xellos mondta: volt néhány elvarratlan szál, unalmas hivatali papír munka: na ja bejegyezni a következő Hellmastert, hogy majd átveszi a régi helyét.

Akkor ne legyen olyan sokkal később ha esetleg azt szándékozom megcsinálni, hogy Lina és kis csapata tanúja legyen az eseménynek és ledöbbenjenek, meg próbáljanak harcolni ellene(mármint Zel ellen). Esetleg Xellos maga végzi el a gyilkosságot (kis Chaotic Heaven feeling keverve Miss you Love-val)?

Legyen így a kezdet valahogy, esetleg Xellos informálja a társaságot?: „mivel Lina (kedves) mégsem halt meg aznap, ezért LON-nak más módját kellett választania az egyensúly fenntartására. Másik lelket választott.”

Esetleg kezdődhetne úgy, hogy valamilyen kincs után megy a banda és szembe találkoznak egy erős varázslóval, aki mindenki nagy csodálatára Hellmaster varázsigéit is beveti ellenük és akkor az egyikkel eltalálja Zelgadist és ebbe belehal: ergo a „saját” ereje kellett ahhoz, hogy megébredjen.

-o-o-o-o-o-o-

 

 

Kb ennyit mára. Remélem élveztétek az új fiksönt és a gondolataimat!!

 

Sok puszi!!!

 

Lyany

 

 

 -o-o-o-

U.I.: Kijelenthetem, hogy életem legdurvább Slayers fanficcijét olvastam el kb egy hete. Hármasban nyomják a fiúk az ágyban, méghozzá nem kegyetlen leírással. Egy X/Z/G!!!!!!  Teeeljes Tottttális SOKKKKK!!! Hogy mi a címe? Az sajnos titok!!! (lebegtetem a mutatóujjam, hogy nem-nem, közben idegesítően mosolygok)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.