Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.06.02

Ugyan csak kávézni voltam

Sziasztok ide tévedt olvasóim!

 

Oh igen, még életben vagyok, csak meg ne kérdezzétek, hogy miért is nem jelentkeztem be ennyi ideig. Szóval miután a félév után újra firkantok ide valamit be kell vallanom, hogy nem írtam egy betűt sem a Slayers fandomba... semilyen fandomba, ha pontos akarok lenni.

Talán nem fogjátok értékelni, de eléggé kiestem a az írásból, ráadásul most új animepárnak lettem a megszállotja. Ismerősöm rávett, hogy immel-ámmal nézzem meg vele nosztalgia szinten a Dragon Ball +Zed-et. A sorozatot kicsit idegesítő és hosszú, de a maga módján megtartotta a varázsát, főként azért, mert olyan karakterei vannak akik erősen visszaköszönnek pl. Bleach-ből (amennyi részt láttam belőle... kb. az első 90-et azt valahogy érdektelenné vált, mikor átmentek másodszorra a másvilágba.... akkor még csak angolul volt látható a neten) és a Narutóból (amennyit úgy elkaptam, de igazából soha nem néztem).

Szóval én nem vagyok az a típus, aki mindenhova yaoit képzel, mint azok, akik összeteszik pl Dr. House-t Willsonnal, vagy CSI Warrickot Nickkel vagy Perselus Piton-t Lupinnal... brrr... kiráz tőle kicsit a hideg. Meg amúgy valahogy bennem van, hogy azok színészek (könyvek ide vagy oda) és ők nem igazán értékelik ezeket a dolgokat. Talán mondhatnám azt is, hogy szeretem nézni a katasztófafilmeket, de élőben még távolról sem akarnék ilyesminek tanuja lenni. Most úgy hangzom, mint egy homophób yaoi-kedvelő hahahaha!!! Bár még tényleg nem vitt rá a lélek, hogy megnézzek egy homopornót... Na egy kicsit megint elkalandoztam... Tehát.... nézem DBZ azon részei, melyeket, szerintem Tv-ben már nem sugároztak a betiltás miatt, mikor elérkeztem ahhoz kb 277-79. részhez.. és akkor ütött be elsőként a menykűűű...

 

Goku és Vegita úgy kezdenek el beszélgetni egymással mint egy öreg házaspár. Nemhogy szakadtam a röhögéstől, de akkor megmozdult bennem a yaoifangörl és azóta a páros teljes rabja lettem. Hi-he-tet-len, hogy mekkora rajongó táboruk volt és van is még most is szemben szegény Slayers párocskámmal. Személy szerint én SemeGokut (Kakarott) és UkeVegetát preferálom, és nincs semmi bajom, ha néha pozíciót cserélnek egy ficciben, csak a teljeden UkeGoku és SemeVege párral van gondom. Valahogy nem tartom azt annyira elképzelhetőnek, főként mpreg sztoriknál húzom a számat.

Ja igen, magával ragadott a annak a tábornak az mpreg (férfeterhesség) szeretete, míg korábban nem igazán támogattam az ilyen megmozdulásokat. Pl. ha rendesen folytattam volna a Csak Félgyógyírt akkor csakis úgy, hogy Zel nőként legyen terhes. Bár ki nem állhatom azokat a fiksönöket, mikor fejezeteken keresztül megy valamilyen érzelmi trauma elemezgetése, és teljesen puhánnyá teszik a szereplőket. Igen, mindenkinek meg van a saját keresztje és lehet erre egy érzelmekkel teli történenet írni de azért nem kell túlzásokba esni, és elárasztani a képernyőt annyi nyállal, hogy zárlatos lesz.

 

Most viszont teljes KakaVege lázban égek, addig is eljutottam már, hogy bejelentkeztem egy 100%-osan japán képmegosztó oldalra (magam sem tudom a mai napig, hogy hogyan találtam meg a regisztrációt) és könyvjelzőztem az ott lévő igen csak sok kép közül a kedvenceimet. Slayersből sajnos csak a klasszikus párokat lehet megfigylni, viszont DB-ből nincs olyan 3-4 nap, hogy ne lenne benne, vmi a yaoikedvelők számára. Továbbá bejelenteztem a y-gallery-be (ekkor lettem biztos, ahogy egy másik felhasználó is rajött, hogy nem fogok a menyországba kerülni emiatt), ahol egy német csak Doujinshije ragadta meg a figyelmem és várom, hogy mikor tölti fel a következő K/V oldalt.

Tudjátok, a páros sok vonásban hasonlít X/Z-re de mégis van bennük annyi eltérés, hogy felkeltsék az érdeklődést

Összegezve elmondhatom, hogy nem felejtettem el Xellost és Zelgadis, sőt Linát sem de most nem lennék képes igazán számomra is kielégítő történetet írni. Nem tudom, hogy egyáltalán lesz e merszem DBZ yaoit írni, amivel megint szerintem szintén egyedül lennék itt a magyar fankörben, és nem akarnék teljes leépülésben szenvedni a machó férfinépség átkozódásai miatt. Majd meglátom mit hoz a jövő.

(Esetleg beírhattok egy kamumailt, ha kérnek tőletek, és írjatok nekem egy OKÉt ha szeretnétek DBZt olvasni tőlem vagy egy NO-t ha inkább maradjak Slayers!)

 

Oké hosszú szünet után kicsit hosszabb írás!

Sok puszit és szép nyarat!!!

 

Lyany

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.